Wat doen we?

Elk jaar organiseren we een vast aantal activiteiten. Een overzicht kan je hier vinden. Daarnaast zetten we ons, zowel als leidingsploeg als met onze leden in voor verscheidene goede doelen.

2de weekend van september: Rommelmarkt

Samen met event+ organiseren we jaarlijks op de 2de zondag van september rommelmarkt te Korbeek-Lo in de Oude Baan.

 

                                                                                       

 

3de weekend van september: Startdag

Op zondag 25 september vliegen we er weer in! Een spannende dag, want dan kom je te weten wie je leiding wordt voor het komende Chirojaar. Graag nodigen we de (nieuwe) leden en hun ouders uit om 13u30 aan onze lokalen, hier kan je je (opnieuw) inschrijven. Om 14 u begint het grote openingsspel, dat zal duren tot 17 u.

Jeugddag Boutersem

Deze zaterdag trekken we naar de gemeentelijke basisschool in Boutersem om daar de springkastelen onveilig te maken! 

 

 

 

 

 

Dag van de jeugdbeweging

Vandaag mag je met je chirokleren naar school gaan! 

 

 

 

 

Tilkestocht 

Elke 2 jaar organiseert de tilkesclub een spannende griezeltocht in de Bierbeekse bossen samen met de Bierbeekse verenigingen. Wij als Chiro Hiperlie mogen met de leiding ook een actje doen, leden zijn vrij om zich in te schrijven. Dit jaar is er jammer genoeg geen tocht, we moeten wachten tot 2016. 

 

 

 Giorno di Restorante Italiano

Zin in heerlijke Italiaanse pasta? Kom dan 14 en 15 november naar het Buurthuis te Korbeek-lo voor 'Giorno di Restorante Italiano'! Chiro Hiperlie staat klaar met een ruim aanbod aan pasta's en zelfbereide sauzen, van bolognaise tot onze eigen specialiteit: Pasta Hiperlie. 

 

 

Qukeleku

Elk jaar gaan we naar dit culturele evenement in CC De Borre. Daar doen we mee aan workshops en gaan we naar theatervoorstellingen kijken. 

 

 

 

Ontbijt aan huis

Jaarlijks brengt Chiro Hiperlie ook een ontbijt rond aan zeer democratische prijzen. Een ontbijt aan huis op een zondag, niet naar de bakker moeten, dat is een echt geslaagde zondag!

Chirofuif

Jaarlijks organiseren we een fuif in jeugdhuis Katastroov voor de Bierbeekse jeugd. Dit is natuurlijk bedoeld voor onze oudste leden. 

 

 

Slotdag/Sjotdag

De laatste chirozondag, altijd een emotioneel momentje. We troosten jullie door een spetterende voetbalwedstrijd te organiseren. Ouders, leden en leiding nemen het tegen elkaar op in een toernooi van matchen. 

 

 

Kamp

Om het jaar af te sluiten gaan we 10 dagen samen op kamp! 

 

 

 

Barbecue na kamp 

Na het kamp komen we nog 1 keer samen om verhalen te delen, samen foto's te kijken, verloren voorwerpen uit te zoeken en lekker te eten! 

 

 

 

Oudleiding

Ook onze oud-leiding is actief! Zij organiseren elk jaar een fuif,een kubbcup en een quiz en steunen de leiding in tijden van examens.