Wat doen we?

Elk jaar organiseren we een vast aantal activiteiten. Een overzicht kan je hier vinden. Daarnaast zetten we ons, zowel als leidingsploeg als met onze leden in voor verscheidene goede doelen.

2de weekend van september: Rommelmarkt

Samen met event+ organiseren we jaarlijks op de 2de zondag van september rommelmarkt te Korbeek-Lo in de Oude Baan.

 

                                                                                       

 

3de weekend van september: Startdag

Op de derde zondag van september vliegen we er weer in! Een spannende dag, want dan kom je te weten wie je leiding wordt voor het komende Chirojaar. Graag nodigen we de (nieuwe) leden en hun ouders uit om 13u30 aan onze lokalen, hier kan je je (opnieuw) inschrijven. Om 14 u begint het grote openingsspel, dat zal duren tot 17 u.

Dag van de jeugdbeweging

 Vandaag mag je met je chirokleren naar school gaan! 

 

 

 

 

 

 Giorno di Restorante Italiano

 Jaarlijkse organiseren wij een 'Giorno di Restorante Italiano' in het Buurthuis te Korbeek-Lo! Chiro Hiperlie staat klaar met een ruim aanbod aan pasta's en zelfbereide sauzen, van bolognaise tot onze eigen specialiteit: Pasta Hiperlie. 

 

 

 

 

Ontbijt aan huis

Jaarlijks brengt Chiro Hiperlie ook een ontbijt rond aan zeer democratische prijzen. Een ontbijt aan huis op een zondag, niet naar de bakker moeten, dat is een echt geslaagde zondag!

Chirofuif

Jaarlijks organiseren we een fuif in jeugdhuis Katastroov voor de Bierbeekse jeugd. Dit is natuurlijk bedoeld voor onze oudste leden. 

 

 

Slotdag

De laatste chirozondag, altijd een emotioneel momentje. We troosten jullie door een spetterende activiteit te organiseren. 

 

Kamp

Om het jaar af te sluiten gaan we 10 dagen samen op kamp! 

 

Barbecue na kamp 

Na het kamp komen we nog 1 keer samen om verhalen te delen, samen foto's te kijken, verloren voorwerpen uit te zoeken en lekker te eten! 

 

Oudleiding

Ook onze oud-leiding is actief! Zij organiseren elk jaar een fuif,een kubbcup en een quiz en steunen de leiding in tijden van examens.