Praktische info

Wat is Chiro?

Zondag

Elke zondag kan je ons in en rond onze lokalen vinden, op de Eikenbemde te Korbeek-Lo. Tussen 14u en 17u kan iedereen tussen 6 en 17 jaar bij ons terecht voor een namiddag vol pret met leeftijdsgenoten: je wordt namelijk op leeftijd onderverdeeld in afdelingen. Deze kan je vinden op onze wie is wie-pagina.

Bovendien vindt elke eerste zondag van de maand na de chiro een barmoment plaats. Hierop is iedereen welkom en kan je een babbeltje slaan met de leiding, ouders van andere leden leren kennen enzovoort. Wij zorgen voor drankjes (en soms ook een hapje) aan zeer democratische prijzen.

Kamp

Het hoogtepunt van ons chirojaar is ongetwijfeld het zomerkamp. De oudste afdelingen (van Rakwi tot en met Aspi) gaan steevast 10 dagen op kamp, terwijl de jongere (de Sloebers en de Speelclub) enkel de laatste vijf dagen meekomen. Noteer alvast de periode van 30 juni tot 10 juli 2024 in je agenda, want dan gaan we op kamp. Wat je allemaal moet meenemen lijkt veel, maar in het menu hiernaast kan je een handige bagagelijst vinden, zodat je je algemene spullen altijd meehebt!

Lid worden?

Spreekt een chiro-avontuur bij Chiro Hiperlie je aan, kan je lid worden. Voor een heel jaar chiropret betaal je €50, door in te schrijven op de stamhoofd app. Ook krijg je elke zondag een gratis drankje! Onze droom is dat deze jeugdbeweging toegankelijk is voor iedereen. Indien het moeilijk is om dit lidgeld te betalen, kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Hiervoor kan je terecht bij Hanne Delport (hannedelport@gmail.com). Er wordt hier discreet mee omgegaan. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Chiro, kan je gewoon eens langskomen op een zondag! Je kan tot drie keer komen proberen! Daarna moeten we je wel vragen het lidgeld te betalen, anders ben je niet verzekerd.

Vragen?

Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier of via e-mail op info@chirohiperlie.be