VZW Blog

Op weg naar nieuwe lokalen 

Volgende vergadering: 19 juli, 19u30 op de lokalen

23 juni 2019 

Alles werd in gereedheid gebracht voor het opstarten van onze vzw. De oprichtende leden zullen Benjamin Bex, Betty Dupont en Veerle Scheire zijn. 
We stelden onze statuten op, deze zullen tegen de volgende vergadering nog door meerdere mensen worden nagelezen. 
Er werden ook heel wat praktische zaken vastgelegd, oa. welke banken en architecten we gaan aanspreken, wat wij en KO'MA exact nodig hebben om een architect aan te spreken. En welke zaken we nog bij de gemeente moeten navragen. Ondertussen hebben we ook goed nieuws over onze grond: de huidige lokalen liggen op bouwgrond! 
Onze volgende vergadering op 19 juli wordt onze officiële oprichtingsvergadering. 

7 juni 2019

Het startschot is gegeven, de eerste infovergadering voor onze nieuwe lokalen is een feit. De voorlopige werkgroep gaf een presentatie over de historiek van onze chiro, met als boodschap dat onze huidige lokalen bedoeld zijn voor 60 leden, maar we ondertussen al met 140 zijn. Er werd gebrainstormd over hoe we meer ouders kunnen bereiken, met een paar goede ideeën (zoals deze blog) als resultaat. We maakten ook onze plannen duidelijk en er werden vrijwilligers gezocht om mee in onze vzw te stappen. En met succes! De exacte mandaten zijn nog niet allemaal verdeeld, maar dat Benjamin Bex voorzitter wordt staat al zeker vast.
De volgende vergadering houden we met degenen die graag mee in onze vzw willen stappen, dan leggen we de mandaten vast en schrijven we ons officieel in als vzw. 

Ben jij geïnteresseerd om mee in onze vzw te stappen? Of ben/ken jij een aannemer, architect, notaris,... die ons kan helpen?
Twijfel niet en stuur ons een mailtje: info@chirohiperlie.be