Vakje Kakje 2021

Chiro Hiperlie presenteert:
VAKJEEEE KAKJEEEE
Koop een lotje, kijk hoe de koe kakt en wie weet ga jij naar huis met de hoofdprijs van 125 euro of een van de vele andere prijzen. Hier vindt u het Facebook-evenement: https://fb.me/e/1wjxlLivh
--- Het concept ---
Het idee is eenvoudig. We hebben een veld onderverdeeld in 200 vakjes. Elk vakje wordt vertegenwoordigd door een lotje. Het vakje waar de koe kakt, is het winnende vakje. De persoon die het lotje van dit vakje bezit, wint de hoofdprijs van 125 euro. Ook de vakjes rond het winnende vakje krijgen een prijs.
-- De lotjes ---
De lotjes worden verkocht door de leiding van Chiro Hiperlie. Elk lotje bevat het nummer van een vakje. Met welk vakje het lotje overeenkomt kan je bekijken op deze pagina. Eén lotje kost 5 euro. Je kan altijd een lotje kopen door een mail te sturen naar info@chirohiperlie.be of een facebookbericht naar een van onze leiding.
--- De prijs ---
De hoofdprijs is 125 euro. Deze komt toe aan de persoon met het lotje verbonden met het vakje waarop de koe kakt. Al de omringende vakjes kunnen ook een prijs verwachten. Deze worden later bekend gemaakt op dit evenement.
--- Plaats en tijd ---
Het evenement gaat door op zondag 28 maart 2021. Rekening houdend met het stressniveau van de koe en de coronamaatregelen hebben we beslist de koe zijn taak te laten volbrengen op een vakjes-terrein op de boerderij zelf. Je kan alles volgen via livestream op deze pagina. De koe zal het veld betreden om 14u.
(Indien de maatregelen het tegen dan toelaten, zullen we dit spannende moment uitzenden op de Chiro. Jullie zullen dan uitgenodigd worden om dit samen met ons te kijken, in combinatie met een drankje. We houden jullie hierover op de hoogte via onze website chirohiperlie.be en onze Facebookpagina.)
--- Reglement ---
(Zie Facebookpost.)
--- Dankwoord ---
Onze speciale dank gaat uit naar de volgende mensen
- Familie Brants, die een van hun teerbeminde beesten en veld ter beschikking stellen voor dit evenement.
- Onze sponsors: Louva Consulting, Optiek Ruymen & Lauwens, VCB verzekeringen