Inschrijvingen kamp Munsterbilzen

Het chirojaar nardert jammer genoeg zijn einde. Hoe jammer dit ook is, het wil ook zeggen dat de leukste, fantastische, langste, chirooste activiteit van het chirojaar eraan komt: het kamp! Dit jaar gaan we met heel de groep op kamp naar het exotische Munsterbilzen. Mis dit spetterende chiro-event niet! Jammer genoeg kan je niet meer inschrijven voor dit top-evenement. Let wel op: de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op BE98 7343 4705 5093 (BIC: KREDBEBB), met als mededeling “ZOMERKAMP 2016- NAAM”.

Het inschrijvingsgeld voor een rakwi, tito, keti of aspi bedraagt €155 voor het eerste kind en 130 voor de volgende kinderen. Sloebers en speelclubbers kunnen mee op kamp voor de ronde prijs van €100.

Aanvullend nieuws bij het kamp is dat onze jaarlijkse kampvergadering doorgaat op vrijdag 10 juni om 19 uur. Op deze gezellige bijeenkomst geeft de leiding uitleg over wat het kamp precies inhoudt, geven we praktische tips en is er voor elke ouder de mogelijkheid om aan de groepsleiding de VB's of de leiding van de afdeling van uw kind vragen te stellen. Wie deze personen zijn, kan je terugvinden op onze wie-is-wie?-pagina.

Hopelijk zien we jullie allemaal op kamp, het belooft een spetterende editie te worden!