Inschrijving kamp 2022

Het einde van het schooljaar komt stilletjes aan in zicht en dat betekent dat ook het Chiro kamp er aan komt! Dit jaar gaan de oudste groepen van 1-11 juli en de jongsten van 6-11 juli op kamp in Lille. Inschrijven voor deze fantastische 6 of 10 dagen kan via deze link. De inschrijvingen sluiten op vrijdag 18 juni. 

Voor het inschrijvingsgeld voor kamp werken we sinds vorig jaar met een variabel bedrag. Voor het eerste kind dat 10 dagen meegaat is de standaardprijs €160, maar voor mensen die meer kunnen en willen betalen, is er een maximum bedrag van €190. Vanaf dat er meer dan 1 kind 10 dagen meegaat, is de prijs €130 per kind. Voor 6 dagen kamp is de standaard prijs €105 en de maximumprijs €135. Het doel van dit systeem is absoluut niet om winst te maken als Chiro, maar om iedereen die mee op kamp wilt gaan die kans te bieden en verliezen voor de Chiro te vermijden. 

Ook dit jaar doen wij terug mee met Iedereen Mee Op Kamp, een initiatief van Chiro Nationaal om chirokampen toegankelijk te maken voor iedereen. Ken je dus nog kinderen/jongeren die graag mee zou gaan op kamp, laat het ons dan zeker weten via mail. We willen hierbij graag al duidelijk maken dat wanneer dit financieel moeilijk is, we altijd iets kunnen regelen.  

Meer informatie over kamp volgt nog via het kampboekje en de kampvergadering die doorgaat op vrijdag 10 juni om 20u.