Inschrijven kamp Bocholt

Joepie, we gaan weer op kamp! Ons kamp zal doorgaan van 1-11 juli.  Inschrijven voor de leukste 10 dagen van het jaar doe je hier: https://forms.gle/DEu7RtCfbktzjFdy9  Inschrijven kan nog t.e.m. vrijdag 18 juni.

Opgelet! De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld. Je schrijft het kampgeld over op ons bankrekeningnummer:                                                                                                           

IBAN: BE98 7343 4705 5093 / Referentie: “ZOMERKAMP 2021- NAAM”

De Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s gaan 10 dagen op kamp. Vanaf dit jaar werken we met een variabel inschrijvingsbedrag. Je bepaalt dus zelf hoeveel je betaalt voor het kamp van jouw kind(eren). Het kampgeld bedraagt:

    - 160 tot 190 EUR voor een eerste kind.

    - 130 EUR voor je tweede en volgende kinderen.

Sloebers en Speelclubs komen de 5 laatste dagen mee op kamp, ze maken de leukste midweek van het jaar mee voor het tarief van 105 tot 135 EUR per kind.

Als je het moeilijk vindt om de kampprijs te betalen, informeer dan zeker ook eens bij de OCMW of mutualiteit of er een financiële tussenkomst mogelijk is. Stuur ons ook gerust een mailtje of spreek ons aan. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je graag mee met 'iedereen mee op kamp'?  Vul dan het formulier in en stuur ons ook nog even een apart mailtje (info@chirohiperlie.be), dan hebben we jouw contactgegevens.

Nog niet overtuigd om mee te gaan? Heb je nog vragen/bedenkingen? Kom dan zeker naar onze kampvergadering op vrijdag 11 juni! Inschrijven voor onze kampvergadering doe je hier: https://forms.gle/fzjKstT58RwsCTE3A