Heropstart Chiro 29/11

Beste ouders, beste leden,

Vandaag hadden we een corona-vergadering met de leidingsploeg. We hebben hier volgende zaken beslist:

·        Momenteel mogen activiteiten voor +12-jarigen nog steeds niet doorgaan. De Chiro activiteiten voor de Tito’s, Keti’s en Aspi’s zullen dus online doorgaan. Hou dus zeker jullie mailbox en                onze Facebookpagina in het oog. We laten jullie zeker iets weten, moest hier verandering in komen.

·        Komende zondag (29/11) starten we terug op voor de Sloebers, Speelclub en Rakwi’s! Deze Chirozondagen zullen terug doorgaan van 13u30-16u. De Sloebers en Speelclub hebben Chiro                aan onze lokalen, de activiteiten van de Rakwi’s vinden terug plaats op de velden van Korbeek-sport.  Nog enkele belangrijke aandachtspunten voor de -12-jarigen:

–       Groepen van max. 50 personen, zonder social distancing tussen de leden.

–       Leiding draagt steeds een mondmasker. Als ouder draag je ook steeds een mondmasker.

–       Activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten plaats.  Zorg er dus voor dat uw kind steeds warm en regenbestendig is gekleed!  De leiding zorgt voor aangepaste activiteiten.

–       Is uw kind ziek of heeft hij/zij symptomen? Laat hem/haar dan zeker thuis op zondag! Zo vermijden we verdere besmetting en kan uw kind optimaal genezen tegen een volgende                     Chirozondag.

–       Test uw kind positief op corona? Laat het ons dan meteen weten!

Vrijdag 4 december: Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Ook op de Chiro worden alle brave kindjes (coronaproof) beloond door Sinterklaas. Dit gebeurt buiten aan onze lokalen op volgende uren:

§  Sloebers: 19u – 19u30

§  Speelclub: 19u50 – 20u20

§  Rakwi: 20u40 – 21u10

§  Tito, Keti en Aspi: online

! Om een ophoping te vermijden vragen we aan de ouders om hun kind af te zetten en dan in de auto te wachten of even naar huis te gaan. Ook wanneer je met de fiets komt, is het de bedoeling om meteen te vertrekken. Het is dus absoluut niet de bedoeling om te blijven kijken.

Alvast heel hard bedankt voor jullie medewerking en hou het veilig!